OPŠTI USLOVI

Poštovani,

Uslovi korišćenja definišu pravila pri kupovini i na taj način omogućavaju zadržavanje nivo kvaliteta naše usluge i garantuju zadovoljstvo kupca pri poslovanju sa nama.

Opšti uslovi:

  • Nakon prijema porudžbine putem online prodavnice, ovlašćeno lice prodavca je dužno da izvrši telefonsku potvrdu porudžbine na telefon naveden u obrascu za prijavu.
  • Nakon telefonske potvrde porudžbine od strane kupca, narudžbina se smatra neopozivom.
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  • U slučaju bilo kakve promene podravac je u obavezi da obavesti kupca o nastaloj promeni prilikom potvrđivanja porudžbine telefonskim putem.
  • Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne mogu odnositi na potvrđene narudžbine.
  • Ukoliko dođe do trenutne neusklađenosti cena isporuke na našoj online prodavnici sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine.

Garancija kvaliteta proizvoda:

M.M. Tradex PR garantuje za kvalitet svojih proizvoda.

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca i prodavca je da izvrše pregled proizvoda i ukažu na eventualna mehanička oštećenja ili funkcionalne nedostatke ( fioka se ne zatvara dobro, šipka za kačenje ofingera je kriva, vrata se ne zatvaraju dobro…..), u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Reklamacija i povraćaj robe/novca

Da biste ostvarili prvo na reklamaciju potrebno je da:

  • po prijemu naručenog proizvoda izvršite pregled proizvoda i na licu mesta stavite primedbe na isporučeni proizvod
  • da date opis neispravnosti
  • da sačuvate i na uvid dostavite original/kopiju računa

U slučaju da klijent zbog neispravnosti isporučenog proizvoda želi da otkaže porudžbinu troškove transporta snosi firma M.M. Tradex d.o.o.
Rok za povraćaj novca ili zamenu proizvoda je 14 dan, a to je vreme za koje će se utvrditi da li je do oštećenja proizvoda nastalo pri transportu ili pri izradi proizvoda.

Politika privatnosti

Kako bismo uspešno primili i obradili Vašu porudžbinu neophodni su nam Vaši lični podaci kao št su: ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona.
Ovi podaci su nam neophodni kako bismo potvrdili porudžbinu, izvršili njenu isporuku i Vas informisali o eventualnim izmenama.

U ime firme M.M. Tradex PR obavezujemo se da ćemo prikupljene podatke naših kupaca koristiti samo u cilju pružanja usluge našim kupcima.

Takođe se obavezujemo da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca, te daćemo svim našim klijentima pružiti mogućnost uklučivanja u naše marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo ovlašćenom zaposlenom licu tokom obavljanja posla.

Svi zaposleni u firmi M.M. Tradex PR su u obavezi da poštuju načelo privatnosti kupca.
Ukoliko imate poteškoća u postupku online poručivanja instalirajte ili izvršite java update. Možete nas kontaktirati na telefon: 011/27-15-457 i izvršiti poručivanje putem telefona.